EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Преглед на печата

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Преглед на печата

mail08:48 | 13.02.2014прегледи 937 коментарикоментари 0


Еднократни помощи за бедни в края на зимата е водещото заглавие на вестник 24 часа. Според публикация на Стандарт 270 000 бедни ще получат по 30 лева еднократна помощ за сметките в края на отоплителния сезон.

„Пропастта в заплатите в София и провинцията се разраства", съобщава Сега. Дори в големите градове вече трудно се намира работа, след като е отчетено немалко намаление на наетите в някои от тях, допълва изданието. Стандарт уточнява, че средната заплата за страната вече е 828 лева.
"Нови 27 милиона лева бяха отпуснати от правителството за преодоляване на кризата с бежанската вълна и за мерки по присъединяването ни към Шенген", съобщава Труд.
Агенция "Митници" тихомълком назначи 7 регионални директори, пише Капитал Дейли. Двама от тях са работели за Агенцията по времето на тройната коалиция, а останалите са заемали по-ниски позиции в същите митнически управления, допълва изданието.
Кабинетът оцеля и при третия вот на недоверие, който ГЕРБ внесе заради провал в сектор "Сигурност", пише Труд. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви в кулоарите, че е готов с нов вот на недоверие, но не съобщи темата, уточнява вестникът. За дясното ДПС е сложно да прави политика с БСП, казва в интервю за вестник 24 часа социологът Андрей Райчев.
"Цветанов е патологичен лъжец" е водещо заглавие на вестниците Земя, Новинар и Телеграф. Делян Пеевски показа документ с 40 срещи с бившия вътрешен министър.
Няма да има задължително гласуване, уведомява на Преса. ДПС направи мощна атака да се отмени уседналостта в новия Изборен кодекс, чието разглеждане започва вчера. От движението поискаха да се запише, че може да се гласува по постоянен или настоящ адрес. ГЕРБ, БСП и "Атака" го отхвърлиха, посочва изданието.
Цветан Цветанов се закани да изнесе уличаващи факти за Борислав Сарафов, съобщава Преса. В Труд е публикувано интервю с бившия главен прокурор Борис Велчев. В прокуратурата няма преписка за Сарафов, казва в интервюто Велчев и допълва, че прокуратурата е под обстрел, защото е силна.
Без дребен шрифт в договорите, пише вестник Труд и уточнява, че промяната ще защитава възрастните и нискообразованите потребители.
Пласидо Доминго 40 години мечтаел да дойде в България пише 24 часа. В интервю за вестника популярният оперен певец разказва повече за концерта, който предстои на 14-ти февруари в София и за впечатленията му от България. /БНР
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg