EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Правителството прехвърли имоти на 3 общини

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Правителството прехвърли имоти на 3 общини

mail17:58 | 13.08.2015прегледи 1277 коментарикоментари 0


Кабинетът прехвърли безвъзмездно правото на собственост върху два имота – частна държавна собственост, на община Мадан. Терените са с обща площ 3,2 дка и се намират в землищата на селата Върбина и Студена. Върху тях общината ще изгради водопровод, който ще свърже водоизточника „Меча дупка” с новопроектирания резервоар над с. Върбина. Това съобщиха от правителствената информационна служба.
Имотът – частна държавна собственост, който се прехвърля на община Стара Загора, е с площ от 2,3 дка. Намерението на местната власт е да осигури нормални условия за паркиране на гражданите и гостите на града, а в дългосрочен план – да изгради многоетажен паркинг.
На община Варна правителството предостави за управление имоти – публична държавна собственост, с площ 4,3 дка в местността „Салтанат” и в Приморския парк. Съществуващата техническа инфраструктура в терените ще бъде ремонтирана от общината и ще бъдат изградени обекти за обществено-обслужващи дейности, паркове, зелени площи и др. в съответствие с Общия устройствен план на Варна./МС
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4157