EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пощенска банка за пазаруване онлайн от САЩ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пощенска банка за пазаруване онлайн от САЩ

mail09:40 | 04.10.2011прегледи 1060 коментарикоментари 0


Пощенска банка, ексклузивен издател на кредитни карти American Express в България, обяви старта на GlobalShop*, онлайн услуга за картодържатели на карти American Express, издадени от Пощенска банка в България. Новата услуга ще позволи на картодържателите да пазаруват онлайн от търговци в САЩ лесно и сигурно, като поръчаните продукти ще им бъдат доставяни бързо, на удобен адрес в България.
Повече от 1,7 милиона от най-големите онлайн магазини и уебсайтове в САЩ (включително такива, които в момента не поддържат доставка извън САЩ или до България) ще отворят своите виртуални врати за картодържатели на American Express, които ще могат да използват услугите на GlobalShop. Порталът предоставя физически адрес в САЩ, който се използва като адрес за доставка при пазаруване в американски онлайн сайтове. След като поръчаните стоки пристигат на този адрес, GlobalShop експерти предприемат всички действия, свързани с международното изпращане, освобождаване от митница, както и доставката на поръчаните стоки „до вратата“ на картодържателя в България.
Удобството от пазаруването се допълва от осигурения прозрачен процес на предоставяне на информация за транспортни разходи, размер на мита, такси за обслужване, както и съдействие в процеса на поръчка и доставка и информация за специални оферти и продажби в магазини в САЩ. Картодържателите могат да очакват най-високо ниво на обслужване от момента на покупката до доставката до посочения адрес в България. Пълният списък и описание на предлаганите услуги можете да намерите на адрес: www.globalshop.net.
„Щастливи сме, че ще работим с GlobalShop, за да предоставим на нашите клиенти притежатели на кредитни карти American Express достъп до онлайн пазаруване от търговци в САЩ. Уверени сме, че те ще оценят и ще се възползват от високото ниво на обслужване и сигурност при използване на GlobalShop за онлайн покупки”, заяви Ефтимиос Зойс, началник управление „Потребителско кредитиране и карти” в Пощенска банка.
Услугите на GlobalShop са достъпни за всички притежатели на кредитни карти American Express от Пощенска банка. За да получат достъп до услугата, клиентите могат да кликнат върху GlobalShop линка, посочен на електронен адрес www.americanexpress.bg, да се регистрират в системата и лесно и сигурно да правят покупки с картата си American Express.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg