EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Полицейска" конференция за туризма

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Полицейска" конференция за туризма

mail16:30 | 13.11.2012прегледи 436 коментарикоментари 0


Британско посолство съвместно с министерство на вътрешните работи на Република България и домакинството на община Велико Търново ще проведе полицейска/партньорска конференция на тема ‘Привличане на партньори и обмяна на добри практики за осигуряване на безопасността в туристическите райони’ между 14-16 ноември 2012 във Велико Търново.

Целта на тази конференция е да подобри комуникацията и сътрудничеството между заинтересованите страни, и да окуражи откритото обсъждане на проблемите на масовия туризъм в курортите и възможностите те да бъдат решени чрез доброволно сътрудничество между страните.
В конференцията ще участват представители на гореспоменатите заинтересовани страни – политици, местни кметове, общински съветници, полиция, частни охранителни фирми, тур оператори, хотелиери, мениджмънт комании и консулски служители.
Представители на Министерство на вътрешните работи на Република България, Министерство на външните работи на Великобритания, британската полиция и общинския съвет в Брайтън ще представят добри практики по отношение на партньорства, превенция на престъпността, протекция на жертви, както и професионално обслужване на клиенти.
В 15:40 ч на 15.11.2012 г. министър Цветанов, посланик Алън и г-н Панов, кмет на гр. Велико Търново ще вземат участие в пресконференция в зала „Царевец II” на Интерхотел Велико Търново, където ще представят пред медиите основните цели и резултати от конференцията./Пресцентър Община Велико Търново
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg