EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Подкрепа от ЕК за бизнес средата у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Подкрепа от ЕК за бизнес средата у нас

mail14:10 | 17.04.2019прегледи 640 коментарикоментари 0


Европейската комисия предоставя технически експертни знания на България чрез Програмата за подкрепа на структурните реформи за подобряване на бизнес средата и насърчаване на предприемачеството, съобщи пресслужбата на ЕК.
Бизнес наръчникът за малки и средни предприятия (МСП), публикуван на интернет страницата на министерството на икономиката, ще позволи на предприятията да търсят информация, да имат достъп до законодателство и да се справят с най-сложните административни процедури в България. С новото уеб ръководство предприемачите и в частност малките и средни фирми ще се възползват от бърз и лесен достъп до опростени презентации на голям брой бизнес регламенти. В същото време наръчникът ще осигури ползи за всички - независимо дали те стартират своята дейност сега, опитват се да се разраснат или искат да прекратят дейността си.
Програмата за подкрепа на структурните реформи предлага специализирани познания за всички страни от ЕС за осъществяване на реформи, насърчаващи растежа. Подкрепата се основава единствено на търсенето и е специално разработена за държавата членка получател.


Тагове: МСП, ЕК
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg