EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Повече е-пазаруване през мобилни устройства

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Повече е-пазаруване през мобилни устройства

mail11:31 | 02.08.2017прегледи 9408 коментарикоментари 0


От началото на месец юни продажбите в онлайн магазина eMAG.bg са се увеличили с 25% спрямо същия период на миналата година. Ръстът е продължение на тенденцията за нарастване на продажбите, която се изразява в 18% по-добри резултати за първите шест месеца на 2017 в сравнение с 2016 г.

Добрите резултати кореспондират с промяната на баланса десктоп/мобилни посещения, където се случва бърз преход от настолни към мобилни устройства. 29-те процента потребители, които са посетили онлайн магазина през смартфони и таблети през 2016 г., вече са 49% за изминалите месеци на текущата година.

Голяма част от клиентите – около 75% - се възползват в максимална степен от удобството да получат поръчката си възможно най-бързо – директно до дома си, без дори да им се налага да го напускат.

Отчита се повишен интерес към продуктите от категориите „Дом, градина & Petshop“, „Авто“, „Мода“, „Спорт & свободно време“, което е напълно естествено предвид профила на търсенето през летните месеци.

С разширяването на асортимента от предлагани продукти, потребителите могат да си набавят голяма част от необходимите стоки за лятната почивка или отдиха, отдаден на любимото им хоби. Дори когато решението за пътуване бъде взето импулсивно, всеки има възможност да поръча най-необходимото в движение, което да бъде доставено директно на всякъде в страната – курортно местенце или дори къмпинга на плажа.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg