EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Победители в „Продукт на годината в България “ 2017

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Победители в „Продукт на годината в България “ 2017

mail07:45 | 01.05.2017прегледи 1331 коментарикоментари 0


На церемония бяха раздадени първите за България международни награди за иновации в потребителския сектор „Продукт на годината“. Световният конкурс се провежда за първи път у нас, след като тази година отбеляза своята тридесет годишнина в Париж, където е основан.
„Продукт на годината“ оперира на четиридесет пазара с една и съща цел: да насочи потребителите към най-новите предложения на пазара и да отличи производителите за качеството и иновациите, реализирани в продуктите им. Същевременно наградата e силно послание към потребителите и дистрибуторите и е ефективно средство за насърчаване на продажбите.
Победителите в отделните категории се излъчват от потребителите след независимо национално представително проучване, реализирано от авторитетна изследователска агенция. За България то бе осъществено от Nielsen Bulgaria сред 2000 респонденти, следвайки уникалната методология на програмата.
В първия конкурс за иновации в потребителския сектор се състезаваха десетки нови и иновативни продукти и услуги, лансирани на българския пазар през последните 18 месеца. За целите на проучването те бяха позиционирани в 19 категории, като от всяка се излъчва само по един победител в резултат на независимия потребителски вот.
Конкурсът за най-голямата международна награда за иновации „Продукт на годината“ ще се провежда ежегодно и у нас. В него могат да участват продукти и услуги, лансирани на българския пазар през последните 18 месеца. Те трябва да демонстрират иновации в една или повече от следните характеристики: функция, дизайн, опаковка, състав и др.
Кандидатстването за 2018 г. ще бъде отворено през юли т.г.

  ПЪРВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В „ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА“ БЪЛГАРИЯ – 2017


zoom_sss


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg