EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

По виното ще ги познаете

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

По виното ще ги познаете

mail09:30 | 25.12.2012прегледи 753 коментарикоментари 0


Могат ли да се правят изводи за човек според любимата му напитка. Британско изследване опитва да направи профил на хората, които пият вино. В изследването са участвали 2000 британци, подложени на цялостен анализ - от доходите до перспективите за кариера и чертите от характера.

Червено вино
Пиещите червено вино са по-богати, по-образовани и по-щастливи. Освен това те са амбициозни и предприемчиви. По-вероятно е тези хора да са женени, като 86% казват, че са доволни от състоянието на връзката си. Над половината от хората, които пият червено вино, имат висше образование и обичайно печелят между 40 000-45 000 паунда на година. 81% от запитаните са щастливи от настоящата си работа, но 65% продължават да има високи амбиции и искат да се издигнат в йерархията.
Как се описват: уверен, спокоен, силен и интелигентен.
Колко пият: средно по четири чаши седмично.
Бяло вино
Предпочитащите бяло вино са по-практични, по-спокойни и безгрижни. Те са домошари, но въпреки това е малко вероятно да имат сключен брак. 85% от необвързаните казват, че са щастливи от този статут. Предпочитат ваканция в родината си, и са доволни от позицията си в професионалната йерархия. Повечето от тях не са особено заинтересовани от професионален растеж, като две трети признават, че не са много амбициозни. Изкушените от бялото вино печелят между 25 000 и 30 000 паунда на година, като едва 43% имат висше образование.
Как се описват: практични, стеснителни, спокойни и сдържани.
Колко пият: средно по три чаши седмично.
Розе
Любителите на розе са безспорните крале и кралици на социалните мрежи, посещаващи сайтове като Facebook много пъти всеки ден. 55% от почитателите на розето са напуснали училище на 18-годишна възраст и печелят средно около 30 000 паунда на година. В масовия случай имат щастливи връзки без брак.
Как се описват: шумни, топли и очарователни.
Колко пият: само по две чаши на седмица.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg