EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Плевнелиев: СДС ни атакува заради магистралите

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Плевнелиев: СДС ни атакува заради магистралите

mail12:50 | 15.12.2010прегледи 657 коментарикоментари 0


Апликационната форма на АМ „Тракия” е на финалната права. Това са уверили представители на Европейската комисия министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев вчера в разговор, предаде репортер на Агенция „Фокус” . „Няма нищо случайно, че Синята коалиция точно в този момент, в който апликационната форма на „Тракия” е на финалната права, произвежда всичко това. Нека да ви е ясно, кой не иска апликационната форма на „Тракия” да бъде одобрена”, каза министърът
Плевнелиев заяви, че от справката е видно, че средната заплата в Пътната агенция за всички звена е 650 лева, а средната заплата в администрацията – 830 лева.
Очевидно „Тракия” не може да ни обедини, очевидно ще се работи срещу „Тракия” от опозицията и това вече е до болка ясно, заяви той. Министърът каза, че проверките на ДНСК ясно показват, че не са констатирани съществени отклонения от одобрените проекти на магистралата.
По думите му – внушенията, извадени в публичното пространство, са много ясни – съмнения за злоупотреби, за незаконно строителство, за огромни бонуси.
Вместо да се дават за пенсии, едва ли не с европейските пари, се плащат едни несъществуващи заплати. Ние ще търсим постигането на конкретни резултати в рамките на правилата. Нека да ни дадат шанс да покажем какво можем на магистрала „Тракия”, а ще сравняваме в края на 2012-а година, каза той.
Министърът посочи, че магистрала „Струма” е започната от Синята коалиция като четирилентов път и тя е на тройна цена, с троен срок за изпълнение.
Трудно можем да слушаме оттук нататък подобни манипулации и твърдения, още повече от хора, които произведоха този много ясен резултат на магистрала „Струма”. Това, което е важно за нас – търсим конкретни резултати, „Тракия” е абсолютен приоритет, работим по апликационната форма и ще дадем всичко от себе си. Ние не търсим скандалите, търсим ясните резултати”, каза той.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg