EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пет кметици, пет хубавици

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пет кметици, пет хубавици

mail13:00 | 03.08.2011прегледи 1349 коментарикоментари 0


Кмет Йорданка Фандъкова е коментирана напоследък заради промената си прическа. „Това е естествената ми коса. Къдрава като тази на майка ми. Реших по време на жегите да я оставя, каквато е. Пък, като дойде есента, ще започна отново да я изправям”, признава Фандъкова пред в. „Всеки ден”. Едно обаче не се променя- кметицата на София е винаги е елегантна и адекватна на събитието, на което присъства.
“Брошките са ми хоби - където отида, винаги си купувам по една за спомен”, признава смолянската кметица Дора Янкова пред в. „Труд”. Шефката на Националното сдружение на общините у нас е с различна брошка на всяко мероприятие. “Сутрин си слагам според настроението, в което съм. Иначе не знам колко имам, не съм ги броила”, казва градоначалничката. Обеци и колиета не обича да носи. Гордее се и с красив фамилен пръстен на ръката.
Кметът на Перник Росица Янакиева бе избрана за кмет на годината сред дамите. Наградата се дава за първа година и стана един от петте големи приза на юбилейния 20-и конкурс „Бизнес-дама на годината”. Кметицата често може да бъде забелязана и на други обществени места в компанията на високопоставени ръководители.
Още една жена кмет, този път на община Приморско, също стана кмет на годината, само че в кампанията на телевизия „Канал 3” „Кметовете на България”. Това е Лиляна Димова. Организаторите аргументираха своя избор с цялостния й принос в развитието на община Приморско.
Кметицата на Добрич Детелина Николова също бе отличена. Миналата година форумът "България - Русия" я награди с юбилеен медал "65 години от победата над фашизма", който се връчва "в знак на уважение към високоотговорната дейност, която тя изпълнява". В живота, любимите й цветове са червено, черно или бяло. Казва, че не е суетна, държи да изглежда добре, но сутрин не се задържа много пред огледалото.
 


Тагове: кметици, стил
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg