EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Партньорство за широколентов интернет

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Партньорство за широколентов интернет

mail18:01 | 15.09.2017прегледи 9350 коментарикоментари 0


Германската компания NTT Cable предлага възможност за участие на български фирми в проекти за изграждането на кабелна инфраструктура за широколентов интернет. Проектите са в изпълнение на програмата на Правителството на Федерална Република Германия (ФРГ) за развитие на широколентова кабелна инфраструктура, особено в малките населени места. Това се съобщават от посолството на България в Германия до Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Родните дружества трябва да имат опит и необходимата квалификация в изграждането на кабелни канали, полагането на оптични кабели, включително пасивна инфраструктура, както и в окабеляването на сгради.

Те е нужно да отговарят и на следните опционални изисквания, а именно: опериране на MPSL мрежа (24х7) и доставка и внедряване на разнообразни мрежови компоненти и клиентски устройства.

Българските компании могат да имат и допълнителна квалификация в изграждането на FTTH (Fibre To The Home) за частни жилища, изграждане на IP инфраструктура към интернет и опериране на обществена IP мрежа.

Телекомуникационната компания NTT Cable развива дейност на територията на цяла Европа, а услугите й се ползват от обществените органи в Германия, международни организации, водещи компании, немските митнически власти, НАТО и други.  Дружеството предлага класическа телефония, VOIP, мобилни услуги, безжични комуникации, изграждане на корпоративни WAN-мрежи.

При проявен интерес българските компании могат да изпратят своите предложения за сътрудничество с NTT Cable на немски или английски език, заедно с фирмен профил на организацията и  посочени изпълнени проекти до г-н Михаел Грос, управляващ собственик на дружеството, с копие до Стефан Йонков, търговско-икономически съветник в Брелин. С тях може да се свържете на e-mail адреси: m.gros@nttcable.com и на wirtschaft@botschaft-bulgarien.de.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg