EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Отново сезонни полети София - Париж

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Отново сезонни полети София - Париж

mail12:06 | 01.06.2022прегледи 922 коментарикоментари 0


2022 г. Air France възобнови сезонните си полети от София до Париж. Те ще са ежедневни, с излитане от София в 20:20 ч. и кацане в Париж, летище Шарл дьо Гол, в 22:20 ч. Полетите ще се изпълняват с Airbus А319.

Програмата за лоялни клиенти на Air France и KLM - Flying Blue - също ще очаква своите членове на полетите на Air France. За да отпразнува възобновените сезонни полети от София, Flying Blue ще предостави тройно количество пролетени мили между София и Париж по сметките на тези свои абонати, които са направили резервации през месец юни 2022 г. за пътувания до края на август включително. През целия юни авиокомпанията е осигурила на разположение на своите клиенти асистент, който ще може да им съдейства да направят своя абонамент за Flying Blue непосредствено преди полета си от София.

    Flying Blue, програмата за редовни пътници на Air France-KLM Group, представя и новия си продукт Flying Blue Family. С тази нова безплатна онлайн услуга всеки член на Flying Blue над 18 години вече ще може да използва Flying Blue Family и да кани до 7 други членове. Лидерът на Flying Blue Family може да прехвърли мили от акаунтите на другите членове към своите по всяко време. Милите, споделени по този начин, осигуряват по-бърз достъп до специалните оферти и придобивките от програмата. Flying Blue Family може да включва до 8 роднини, с максимум 2 възрастни и 6 деца. Тази услуга вече е достъпна на интернет страниците на авиокомпаниите Air France и KLM, както и онлайн профилите на членовете.

Това лято Air France ще изпълнява полети до близо 200 дестинации, като се очаква да се завърне към нивото на активността си от преди здравната криза. Сред новооткритите полети от Париж, летище Шарл дьо Гол, са тези до Квебек (Канада), Закинтос (Гърция) и Париж-Тирана (Албания). Допълнителни полети до някои много търсени дестинации, обслужвани до момента само с излитане от летище Шарл дьо Гол,  ще бъдат открити и от летище Орли – това са Париж-Алжир, Париж-Тунис и Париж-Палма Де Майорка (Испания). 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg