EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Открита процедурата за ж.п. участък Септември - Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Открита процедурата за ж.п. участък Септември - Пловдив

mail16:30 | 02.11.2010прегледи 1818 коментарикоментари 0


ДП НКЖИ, в ролята си на възложител съобщава за открита процедура за възлагане на обществена поръчка, обявлението е обнародвано в електронната страница на „Държавен вестник” и официалния вестник на Европейския Съюз. Обект на обществената поръчка е: „Модернизация на железопътния участък Септември – Пловдив – част от Транс-европейската железопътна мрежа”, по обособени позиции, както следва:
Позиция 1 - Модернизация на железопътната отсечка Септември-Пазарджик, включително гарите Септември и Пазарджик.
Позиция 2 – Модернизация на железопътната отсечка Пазарджик-Стамболийски, включително гарите Огняново и Стамболийски,.
Позиция 3 - Модернизация на железопътната отсечка Стамболийски – Пловдив, включително гара Тодор Каблешков.
Модернизацията на железопътния участък Септември-Пловдив е част от Транс европейската железопътна мрежа и се обуславя от необходимостта железопътната линия да бъде приведена в съответствия с изискванията към Транс-европейските железопътни линии и като част от тях, да отговаря на изискванията за оперативна съвместимост на железопътната инфраструктура. Постигането на тази оперативна съвместимост, както и скорост от 160 км/ч е основна цел на проекта.
Кандидатите могат да участват както за цялата поръчка, така и за всяка от обособените позиции, но само в пълния им обем. Срок за закупуване на документацията за участие – 07.01.2011 год. до 16,45 часа. Срок за подаване на оферти за участие – до 17.01.2011 год. до 16,45 часа, отварянето на офертите ще се състои в 10 ч на 18.01.2011 г.
Критерии за оценка на офертите и икономически най-изгодната оферта по смисъл на & 1, от т.8 от ДР на ЗОП, при показатели, посочени в документацията за участие.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg