EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Опровержение: Jam&Jam не се продава

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Опровержение: Jam&Jam не се продава

mail10:25 | 31.07.2014прегледи 2122 коментарикоментари 0


Пловдивската фабрика за производство на конфитюри и сладка „Джем и Джем” не е обявена за продан. Това опровержение направи пред EconomyNews.bg управителят Стойко Кировски. По-рано порталът Businesesforsale.com съобщи, че фабриката се продава за сумата от 12,7 млн. долара.
Джем и джем ООД е семейна фирма, създадена в гр. Пловдив през пролетта на 1995г. от дипломираните инженер-технолози Илиана и Стойко Кировски. Основната и дейност е производство и реализация на плодово-захарни консерви желета, джемове, конфитюри с парченца, с цели или смлени плодове, конфитюри за диабетици, плодови заливки – топинги, сладка от подбрани плодове и желирани мармелади и плодови пълнежи като полуфабрикати за сладкарската промишленост.
Произвеждат се и друга гама продукти, разработена на основата на натурални екстракти – Боров Еликсир с екстракт от зелени борови шишарки, Билков Еликсир с екстракт от седем вида билки и Розов Еликсир с екстракт от маслодайна роза Damascena.
Във фабриката работят 50 души на двусменен режим на работа. Капацитетът на завода е 2 хил. тона продукция годишно. Някои от продуктите се използват от компании като Nestle, Dunkin Donats, както и „Престиж“ и други, обясняват продавачите. Със своите над 150 асортимента фабриката е доставчик на големите търговски вериги у нас. Фабриката е с площ от 3 хил. квадратни метра.

 /обновена/


Тагове: сладка, фабрика
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg