EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ОПАК събра магистрати от Пловдив и региона

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ОПАК събра магистрати от Пловдив и региона

mail10:00 | 15.05.2012прегледи 376 коментарикоментари 0


14 магистрати и съдебни служители участваха в информационен ден по Оперативна програма „Административен капацитет” (ОПАК), който се проведе в Пловдив, съобщи Областният информационен център. Форумът е по повод новата открита процедура по програмата за подобряване на процеса на управление на човешките ресурси в съдилищата.  На него присъстваха представители на районни, окръжни и административни съдилища от Пловдив, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Ивайловград, Смолян, Крумовград.  В срок до 9 юли 2012 г. съдилищата могат да кандидатстват с проектни предложения за усвояването на 7 млн. лв.
Ще бъдат финансирани проекти за повишаване на квалификацията на съдии и съдебни помощници за работа с дела от компетентността на съответния съд, както и за повишаване на квалификацията на административни ръководители, съдебни служители и администратори за по-качествено изпълнение на техните задължения. Проектите трябва да бъдат изпълнени в рамките на 18 месеца.
Насоките и всички останали документи за кандидатстване ще бъдат публикувани в рубриката “Нови процедури” на сайта на ОПАК: www.opac.government.bg Кандидатите могат да задават въпроси по процедурата най-късно до 18 юни, а срокът за отговор на зададените въпроси от страна на Управляващия орган на ОПАК е не по-късно от 26 юни.
Информационните дни продължават в градовете: Бургас, Варна, Велико Търново и Враца.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg