EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Овергаз и Coca Cola зелени компании

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Овергаз и Coca Cola зелени компании

mail16:40 | 07.06.2011прегледи 1086 коментарикоментари 0


Овергаз спечели наградата на Министерството на околната среда и водите в националната кампания „Зелена България”. Проектът „Да запазим България зелена и чиста за нас и нашите деца” спечели приза в категорията „Голям бизнес”. Признанието е в резултат от 12-годишната работа на газовото дружество по възстановяването на българските гори- активност, която няма нищо общо с прекия му бизнес. Досега, с помощта на над 450 деца от 12 български града, бяха засадени близо 132 хиляди броя дръвчета на територията на 383 декара в горски стопанства и лесничейства в различни региони от страната.
Кока-Кола България получи първа награда в категорията „Голям бизнес” за цялостна политика по опазване на околната среда в рамките на националната кампания на Министерството на околната среда и водите “Зелена България”.
В кампанията „Зелена България” са участвали над 75 фирми и бизнес организации, подали номинации в 3 основни категории – малък, среден и голям бизнес. Кандидатурите на компаниите са оценявани от независима комисия, като сред водещите критерии на журито са били: основният предмет на компанията да не е свързан с дейности за опазване на околната среда, инициативата или проектът да са изцяло финансирани от компанията и да са по нейна идея, компанията да не е преставала да инвестира в опазване на околната среда дори и в периода на икономическата криза.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg