EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Обновена интернет страница на ОПРР

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Обновена интернет страница на ОПРР

mail14:10 | 05.08.2011прегледи 445 коментарикоментари 0


Новата www.bgregio.eu е активна от 3 август т.г. Средствата за усъвършенстването й са на стойност 23 500 лева от бюджета на програмата. Разработването й е съгласувано с бенефициентите на ОПРР.
Новата страница е с опростен достъп и съдържание, целящи да улеснят потребителите при търсенето и намирането на актуална информация за програмата. На сайта ще се публикуват само най-новите и необходими за тях данни, като само с едно-две кликвания бенефициентите ще имат пълен достъп до цялата информация по схемите на ОПРР. Така порталът ще подпомогне процеса на кандидатстване и успешно изпълнение на проектите по програмата. Улеснява се и възможността за подаване на сигнали за нередности.
Информацията на интернет страницата ще се актуализира периодично, като има възможност потребителите да получават известие за публикувани нови схеми или промяна в сроковете за кандидатстване на вече обявени.
Автоматично ще се архивират данните в момента, в който изтече тяхната валидност, което означава, че посетителите на сайта няма да губят време в търсене на информация сред остарели файлове.
На сайта на Оперативна програма „Регионално развитие” регулярно ще се публикува информация за напредъка по нея.

 


Тагове: сайт, ОП
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg