EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

ОББ купи Милениум център

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ОББ купи Милениум център

mail06:45 | 28.06.2018прегледи 979 коментарикоментари 0


ОББ и ДЗИ финализираха сделката за придобиването на офис частта от комплекса на адрес бул. „Витоша“ 89б от досегашния ѝ собственик – НИКМИ. Новото име на сградата, в която още преди една година се преместиха централните управления на ОББ и ДЗИ, е ОББ Милениум център.

ОББ Милениум център е най-високата бизнес сграда в центъра на София и вторият по височина небостъргач в столицата изобщо. Нейните 24 етажа достигат височина 112 м, а общата ѝ площ е 29 797.15 хил. кв. м.

Намиращите се на партер офиси за клиенти на ОББ и ДЗИ се отличават с модерен и стилен дизайн и разполагат с 24-часова зона за самообслужване и безконтактен банкомат. Клонът на ОББ в ОББ Милениум център е един от трите офиса на банката в София, работещи и в събота.

В сградата има специално обособени социални пространства с кафе зони и зони за релакс, три ресторанта, включително един на последния 24-и етаж, както и зони за самообслужване с вендинг машини и други удобства. Инсталирана е интелигентна система за управление на микро климата с възможност за индивидуални настройки за всяко отделно обособено пространство.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg