EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Новости на Строителната седмица

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новости на Строителната седмица

mail12:15 | 08.03.2013прегледи 477 коментарикоментари 0


Иновациите в строителството и новите подходи в този сектор ще бъдат представени от водещи фирми на строителния форум Българска Строителна Седмица, който ще се проведе от 20 до 23 март.
Автоматите за покривни хидроизолации РУФОН, които компанията ХЕРЦ развива в последните години, са допълнени от новия РУФОН „Р”. Той намалява значително разхода на материал, като пести средства и усилия. Специализиран в заваряването по бордове, автоматът е идеален уред за работа и по свободните покривни повърхности, а с теглото си от около 26 кг той лесно може да бъде транспортиран до обекта.

Най-новият модел от SOMERO Ltd. - световен лидер в производството на лазерно контролирани машини за изпълнение на безфугови бетонни настилки ще представи българската фирма Лийф група проектиране системи. Мултифункционалната машината позволява всички процеси – от финалната подготовка на основата, през разстилането на бетона до уплътняването и нивелирането. Постигат се параметри, които надхвърлят всичко постигано досега – например производителност – 460 м2/час и най-висок клас на точност.

С атрактивно представяне на специализирания форум посетителите ще могат да разгледат експонатите на фирма Аустротерм България. Специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран полистирен, компанията ще покаже оптимални енергоспестяващи решения за изолация във всяка област.

Иновативен и високотехнологичен продукт, произведен от фибростъкло (стъкломат или още стъклопласт), покрито с висококачествена пластмаса, ще представи на щанда си по време на специализирания форум европейският лидер в производството и търговията на решетъчни скари, фирма Стако. Решетъчните скари от фибростъкло са оцветени и са UV-устойчиви. Стандартно се предлагат в сив, жълт, зелен и червен цвят.

В дните на професионалното изложение ще се проведе и третото издание на специализирания салон Гео Експо, както и традиционната конференция BuildinGreen „Eнергийна ефективност и обновяване на съществуващия сграден фонд в България. Приоритети 2014-2020". Първият салон BUILDING MARKET е изцяло ориентиран към крайния потребител и ще предложи специализирани съвети във всяко звено на строително-ремонтните услуги. Интересно за всички посетители ще бъде и ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.
EconomyNews.bg е медиен партньор на изложението.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg