EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Новости на изложението “Лов и риболов”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новости на изложението “Лов и риболов”

mail16:00 | 26.04.2011прегледи 1589 коментарикоментари 0


И тази пролет от 28 април до 1 май изложението “Лов и риболов” ще е място посещавано от хора с ловни страсти. В продължение на четири дни фирмите участници ще представят ловни и риболовни принадлежности - от риболовните кукички до навигационни системи за яхти, кораби и лодки, оръжия и превозни средства, разнообразно облекло и аксесоари. Риболовците ще имат възможност да обменят опит, да се посъветват с по-добрите и да получат отговор на своите въпроси. Освен ориентация за най-подходящите места за риболов според сезона или желания улов ще могат да подберат и нужните такъми и екипировка за това. Сред експонатите своето място ще намерят всички необходими аксесоари: въдици, макари, куки, блесни, стръв, примамки, захранки, всичко задължително за риболовен туризъм.
На изложението “Лов и Риболов” ще присъстват официални представители и търговци на оръжие – спортно, пневматично, газово и антикварно, ловни и спортни пушки, ловни карабини, патрони и барут за много модели и марки оръжие. Навременното представяне на новости и информация, по едно и също време и на едно място, както и личният контакт с официални представители и дистрибутори, ще даде възможност за отлична ориентация в тази среда. На “Лов и Риболов” ловците отново ще могат да договорят изгодни условия за закупуване на необходимото им оборудване и екипировка.
Всеки посетител на изложението ще участва в томболата на организаторите и може да се сдобие с една от многото предметни награди предоставени от изложителите. Ще има тениски и шапки, патрондаши, фишфайндър, фенер, макара, комплекти блесни и др. Сред наградите ще бъде и сонарът за риболов “Fishfinder 90”, който комбинира в себе си лесно управление и изключителна технология.  Място сред експонатите тази пролет имат и традиционните лъкове. Всеки желаещ да изпита своята точност има на разположение специално изградено стрелбище. Заинтригуван от демонстрацията, показваща старата ловна култура, участникът в експеримента може да продължи визуалната разходка и да разгледа и други атрибути от бита на прабългарите на щанда на BAGATUR.  Електронно стрелбище става територия на любителите на съвременното оръжие. Фирма Булит-2000 е готова да поднесе изненади и стъпка по стъпка да усетите или развиете бързина и точност в стрелбата.

Паралелно с пролетното изложение “Лов и риболов” ще се проведе и първото изложение за екстремни спортове и приключения у нас “Adventure&Extreme Expo”.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg