EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Новости за риболов, лов в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новости за риболов, лов в Пловдив

mail15:40 | 20.03.2017прегледи 946 коментарикоментари 0


Луксозни и високотехнологични новости превръщат хобито на  хиляди българи в уникално преживяване. Те може да се видят на изложбата „Природа, Лов, Риболов 2017“ от 29 март до 2 април в Международен панаир Пловдив. Ултрамодерна яхта за морски риболов е един от експонатите, които дебютират на форума, наред със специалните плавателни съдове за язовири.  Лодките бяха хитът на миналогодишното издание на изложбата, а сега асортиментът става по-голям.

Любителите на екшън риболова върху лед, на зимния лов и туризъм ще видят за първи път техника, заменяща кучешкия впряг на шейната. Суперлекият влекач се движи върху сняг и блата, тегли до 250 килограма.

 Нови изделия правят все по-комфортни и зелените ваканции сред природата. Едно от тях е мобилната баня с устройство за затопляне на водата. Тя се използва в къмпинги, каравани и кемпери.

За оцеляването в диви местности помагат тактическите ножове, които са важна част от екипировката при пътувания, експедиции, лов и риболов. Имат остриета от специална стомана и множество допълнителни функции. Първоначално са правени за командоси, агенти и космонавти, но днес се произвеждат масово от оръжейните фирми и са достъпни за всички. Те ще бъдат показани за първи път, както и ножовете за подводни гмуркания.

  Луксозни и много скъпи принадлежности за ловци са сред изненадите на изложбата. В същия висок клас попадат и дестинациите за сафари в Африка.

Участниците в „Природа, Лов, Риболов 2017“ предлагат широка спектър от оборудване - лодки,  високо проходими превозни средства (АТВ и УТВ), оръжия, муниции,  въдици, макари, примамки, облекло, обувки,  аксесоари, оптически и навигационни уреди. В проявата ще се включат държавните горски предприятия,  Изпълнителната агенция по горите,  Съюзът на ловците и риболовците в България и други сдружения, свързани с ловния и риболовния туризъм,  рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на околната среда. Изложбата се утвърди като авторитетен форум за опазването на природните богатства  и тяхното  използване.

 На общуването с природата е посветена и Специализиранaта изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет 2017“, която ще се състои също от 29 март до 2 април. Тази година изборът ще бъде по-голям, тъй като ангажираните площи са увеличени с 20%, а  за първи път се представят фирми от Гърция. „Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“ отново са част от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които ще продължат до 2 април в Международен панаир Пловдив. Посетителите ще видят  също Изложба на общините (от 29 март), Европейски панаир  на предприятия и кооперации от социалната икономика (от 30 март), Италиански фестивал на красотата и прическата  (от 31 март),  международни киноложки  изложби (от 1 април). Очакват се над 20 000 посетители заради впечатляващите  комбинации от бизнес и атракции във всички прояви.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg