EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ново производство край Димитровград

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ново производство край Димитровград

mail06:30 | 24.01.2019прегледи 590 коментарикоментари 0


Американската Varroc Lighting Systems откри ново производствено съоръжение в близост до Димитровград. Това е първата от три производствени фази на компанията на тази локация.„Нашата експанзия в България ни осигурява допълнителен капацитет за подпомагане на растежа ни в сегмента на малките осветителни тела за нашите европейски клиенти.“, каза президентът и изпълнителен директор на Varroc Lighting Systems Стефан Веди. „Това местоположение ще ни даде и възможност да обслужваме клиенти в непосредствена близост и може да се превърне в нова производствена площадка за фарове и задни светлини“.

Новото съоръжение първоначално ще произвежда редица малки осветителни продукти, включително централно монтирани стоп светлини, фарове за мъгла, мигачи. То ще бъде част от новосформираното подразделение на компанията за осветителни тела за малки и двуколесни превозни средства, които се възползват от глобалната мрежа на Varroc за въвеждане на най-съвременните технологии за осветителни тела на масовия пазар в сегментите на пазара на превозни средства с по-малък обем чрез оптимизирани процеси и специализирани съоръжения с по-нисък производствен обем.

Съоръжението до Димитровград засилва присъствието на Varroc Lighting Systems в Европа, присъединявайки се към разкритите производства в Чехия, Германия, Италия, Румъния, както и тези в Турция.

 

 

Varroc Lighting Systems е водещ разработчик и производител на системи за външно осветление от следващо поколение и електроника за управление на превозни средства за автомобилната и двуколесната индустрия. Седалището на компанията е в Плимут, Мичиган, САЩ, има над 7400 служители по целия свят, оперирайки в 17 държави и потенциал на всеки континент, където се произвеждат превозни средства.

 

 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg