EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Новият Mercedes-Benz A-Class първо в Шанхай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новият Mercedes-Benz A-Class първо в Шанхай

mail17:40 | 11.03.2011прегледи 999 коментарикоментари 0


Очаквахме дебюта на новия Mercedes-Benz A-Class в Женева, но това не се случи. Вместо това покривалото от него ще падне на 20 април по време на автомобилния салон в Шанхай. В някои сайтове се появи първата официална скица на прототипа на новото поколение на Mercedes-Benz A-Class.
Дизайнерите са се придържали към новия фирмен стил на автомобила от немската марка, като някои елементи са заимствани от концепцията F800 Style, дебютирала миналата година на салона в Женева. Следващото поколение на A-Class ще легне на нова модулна платформа, която ще замени досегашната тежка конструкция с двоен под тип сандвич.
Както вече писахме, серийният автомобил ще се спряга в няколко версии – хечбек с три или пет врати, и модификация от AMG. Последната ще бъде с 2,0-литров мотор с турбокомпресор и четири задвижващи колела с многодисков съединител с електронно управление. Обикновените версии няма вече да се предлагат с актуалните в момента бензинови двигатели с работни обеми 1,5 л, 1,7 л и 2,0 л, както и 2,0-литровия дизел. Вместо тях в гамата ще дебютират двигатели, разработени в рамките на партньорството между Daimler и Renault-Nissan.Агенция Speed-Press


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg