EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови три групи земеделски производители

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови три групи земеделски производители

mail13:17 | 14.09.2017прегледи 3386 коментарикоментари 0


Със заповед на министъра на земеделието, храните и горите са признати нови три групи производители на земеделски продукти. Две от тях имат дейност в бургаското село Ливада. Това са „Ем и Ем 10 инженеринг” ООД, която е активна в сектор технически култури, и „ЖПХ груп“ ООД, която е група на производители в сектор зърнено-житни култури. „БП 10 пропърти” ООД е активна в сектор зърнено-бобви култури и има дейност в гр. Поморие, обл. Бургас.

Трите дружества отговарят на условията и реда за признаване на организации на производители на земеделски продукти, асоциации на организации на производители и междубраншови организации и на групи на производители.

Трите сдружения са създадени за постигане на следните цели: планиране и приспособяване на продукцията към търсенето на пазара, по-специално по отношение на нейното количество и качество; концентриране на предлагането и пускане на пазара на продуктите, произведени от техните членове, включително подготовка за продажба и доставка на едро на купувачите, както и чрез директно предлагане на пазара; изграждане на умения за стопанска и търговска дейност в членовете и улесняване на иновационните процеси, свързани с производството на зърнено-бобови, зърнено-житни и технически култури, съобщават от ОДЗ Кюстендил.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg