EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови парфюми на пазара

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови парфюми на пазара

mail16:10 | 12.04.2011прегледи 1216 коментарикоментари 0


Владина Владимирова
Тази година новите ухания ще са доминирани от различни плодове и цветя. Ето какво се очаква на пазара в България през април, май и до началото на септември.
За април е определена световната премиера на Mon Jasmin Noir - новата версия на известния и много продаван Jasmin Noir, един от най-луксозните парфюми на Bvlgari, пуснат на пазара през 2008 година. Актуалният аромат, който е създаден от Olivier Polge е насочен сега към по-младата аудитория. В него доминират жасмин, момина сълза и мускус. Mon Jasmin Noir вече беше представен по време на Седмицата на модата в Милано и се очаква по магазините в Европа до дни. Парфюмът е в перлено-бяло шишенце, украсено със златна капачка. Mon Jasmin Noir е Eau de Parfum (EDP) в разфасовки от 50 и 100 милилитра.
За сезон пролет-лято 2011 Gucci представя нова версия на аромата, известен като Flora by Gucci Eau Fraiche. Това е модификация на вече много популярния и търсен аромат Flora от 2009 година.
Сегашният е с наситен плодово-цветен аромат, предназначен на първо място за младежката аудитория. Парфюмерийната композиция включва нотки от мандарина, бергамот, лимон, роза, сандал, пачули, розова чушка, османтус. Парфюмът ще се продава във флакони от 50 и 75 мл.
През юни 2011 година Yves Saint Laurent ще представи новия женски аромат Saharienne, получил своето име в чест на прочутото яке в стил сафари, създаден от Ив Сен-Лоран. Ароматът, според създателите му, е "празник на свободата и провокативната женственост". Парфюмерийната композиция на новия аромат включва нотки бергамот, мандарина, изискани акорди бели цветове с акцент на розова чушка. За момента не е известен обема на флакона, в който ще се продава Saharienne.
Също през април стартира рекламна кампания на дамския Ralph Lauren Romance.
Парфюмът Romance е създаден още през 1998 година от Хари Фримонт, като уханието е в ТОП 20 на световните аромати.
Сега целта е подмладяване на имиджа на парфюма с по-ярък цвят, в него на различни нива доминират нотки на цитрус, фрезия, роза, лайка и джиндифил. Освен това има лилия, лотус, карамфил и виолетки, пачули, дъбов мъх, мускус и меки дървесни нотки.
През септември 2011 година ще започне рекламната кампания на парфюма Angel на Thierry Mugler, за който се знае само, че ще бъде представян от актрисата Ева Мендес.

 


 


Тагове: парфюми, пазар
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg