EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови мениджъри в Нестле България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови мениджъри в Нестле България

mail10:15 | 08.08.2017прегледи 9897 коментарикоментари 0


Янис Милионис встъпва в длъжност Бизнес мениджър Зърнени закуски за Адриатика и България, считано от 1 юни 2017 г. Той поема позицията от Анна Петкова, която вече изпълнява длъжността на Бизнес мениджър Шоколадови продукти и бисквити и Кулинарни продукти.

Милионис има богата история на развитие в компанията, благодарение на която натрупва незаменим бизнес опит. Той се присъединява към Нестле Гърция през 2007г. в отдел Снабдяване, след което поема маркетинг позиция в Nestle Waters за период от 3 години, а през 2012г. се присъединява към екипа на Зърнени закуски Югоизточна Европа. В последните 5 години той придобива солиден опит в категорията и добро познаване не само на 9-те държави и техните търговски особености, но и на всички ключови страни в процеса (Екип - Дистрибутори – Пазар). Г-н Милионис работи за интегрирането на отделните държави в нов, единен бизнес модел с ясни приоритети и конкретен фокус върху марки и канали.

От 1-ви септември 2017 г. Сара Вуйтене ще заеме позицията Директор Фабрика София. Понастоящем тя е Мениджър Производство Quality Street във фабрика Халифакс, Нестле Великобритания, а позицията в България поема от Мартин Крон, който се присъединява към екип Оперативно съвършенство като TPM Мениджър за немския пазар.

В периода 2009 – 2011 г. г-жа Вуйтене е част от екипа на Нестле България като Мениджър производство, в последствие се премества във Великобритания като Мениджър Производство във фабрика Фаудън, където води Цех Бисквити и постига високо ниво на ангажираност на служителите, подобрения в представянето на линиите и съществено намаление на консуматорските оплаквания. Сара Вуйтене е част от компанията повече от 10 години, придобивайки ценен опит в областта на Непрекъснатото усъвършенстване, ускоряване на представянето и производството, което я прави подходящия кандидат да заеме позицията на Директор Фабрика.

От началото на септември 2017 г. Петър Стоилов, Бизнес мениджър България и Адриатика, ще разшири сегашните си отговорности с пазар Румъния. Петър Стоилов се присъединява към Нестле България през 2001 г. и развива кариерата си, заемайки различни роли с нарастващи отговорности в България и Сърбия. Той е Бизнес мениджър на Пюрина България от 2013 г., а от 2015 г. отговаря и за Пюрина Адриатика. Под силното му ръководство бяха постигнати фантастични резултати и на двата пазара с много силен ръст, печалби от пазарни дялове, водещи до лидерство при котешките храни в България и забележително подобрение в рентабилността.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg