EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови изп. директори на Билла и OMV у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови изп. директори на Билла и OMV у нас

mail12:46 | 25.03.2019прегледи 1484 коментарикоментари 0


Норберт Мисбрандт е новият Изпълнителен директор на BILLA България. Той има богат опит в сферата на търговията с бързооборотни стоки и познава добре пазара в Централна и Източна Европа, съобщи компанията. Норберт Мисбрандт започва кариерата си в BILLA ЦИЕ през септември 2011 г., след като е заемал позицията на Изпълнителен директор в Lidl Румъния. Той преминава през позиции като Главен оперативен директор в BILLA Румъния и BILLA Хърватия. През 2014 г. заема длъжността Изпълнителен директор в BILLA Хърватия. През април 2017 г. се мести в Прага и оттогава е Главен оперативен директор в BILLA Чехия.

От 1 април 2019 г. Мисбрандт поема ръководството на BILLA в България заедно с останалите членове на Борда на директорите – Албена Георгиева, Главен оперативен директор, и Ваня Динева-Странджева, Финансов директор на BILLA България. BILLA е първата международна верига супермаркети, стъпила на българския пазар през 2000 г. В момента веригата е лидер по брой магазини в България със 124 обекта в 38 града. Плановете на компанията са фокусирани върху продължаване на експанзията и през следващите години. През 2019 г. BILLA подготвя откривания на ключови локации, включително и в столичните молове The Mall и Paradise Center.

-------------------

Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на ОМV България и застава начело на направление „Верига бензиностанции“. Тудор работи в OMV от 2003 г.  Преди поста на изпълнителен директор на OMV България, който той заема след като Петър Величков реши да напусне компанията, Дечебал Тудор е ръководител на веригата бензиностанции OMV в Румъния. През годините г-н Тудор е работил усилено за развитието на компанията на различни управленски позиции – от мениджър „Автомивки“ за региона, през изпълнителен директор и директор „Верига бензиностанции“ в Хърватия и Сърбия, до международен мениджър „Автомивки и продукти за автомобила“ в централата на компанията в Австрия.  

Оперативната работа на Дечебал Тудор с OMV България започва още когато той е мениджър „Автомивки“ за региона през 2003 г.: „През годините винаги съм имал тясна връзка с България. За мен веригата тук е пример от оперативна гледна точка в много отношения. Присъединявам се към една силна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо ниво на представяне и отлична репутация в последните 20 години на българския пазар. След като навлезе в региона, OMV промени модела на работа, очакванията и изискванията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и постоянните подобрения, които OMV им предлага, защото за нас тяхното удовлетворение е с най-висок приоритет.“


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg