EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови длъжности в МОН, МРР и ДНСК

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови длъжности в МОН, МРР и ДНСК

mail15:30 | 26.09.2014прегледи 1302 коментарикоментари 0


С промени в устройствените правилници на министерствата на инвестиционното проектиране, на регионалното развитие, на образованието и науката и на ДНСК правителството предприе мерки за укрепване на административния капацитет в МРР, МОН и ДНСК за сметка на намаляване на служителите в МИП с 13. Това съобщи пресслужбата на кабинета.
В Агенцията по геодезия, картография и кадастър се създава длъжност заместник-изпълнителен директор, с което се цели подобряване на организирането на дейностите по създаването и поддържането на кадастъра, на дейностите по геодезия, картография и геоинформационни технологии.
С увеличаването на служителите в МОН (пет щата) се обезпечават новите функции, които Главна дирекция "Структурни фондове и международни образователни програми" има като Управляващ орган на Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж". Допълнителният брой служители в МРР (шест щата) ще подсили три дирекции - тази, която координира и отговаря за
изпълнението на Проекта "Енергийно обновяване на българските домове", за да се ускори реализацията на проекта и да се усвоят средствата от ЕС; тази, която отговаря за устройствените планове, инфраструктурните проекти и геозащитата; и дирекцията, която работи по програмиране на регионалното развитие, за да бъдат поети допълнително поставените й задачи като национален орган по фонд "Солидарност". С двамата допълнителни служители в ДНСК се създават условия за засилване на превантивния контрол занедопускане на нарушения на нормативната уредба по устройство на територията при проектирането и строителството.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4175