EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови възможности от еврофондовете

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови възможности от еврофондовете

mail10:45 | 01.04.2013прегледи 667 коментарикоментари 0


Вицепремиерът и министър по управление на средствата от Европейския съюз Илияна Цанова ще даде началото на национална информационна кампания „Новият програмен период 2014-2020" в Монтана. Преди откриването на кампанията тя ще посети Областният информационен център - Монтана и ще участва във водосвет. В хотел „Огоста" в града ще стартира и първото събитие от кампанията.
Инициативата, организирана от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, ще представи новите възможности за финансиране.
В кампанията ще се включат експерти от управляващите органи, които ще представят бъдещите оперативни програми: „Транспорт и транспортна инфраструктура", „Околна среда", „Региони в растеж 2014-2020 г.", „Развитие на човешките ресурси", „Наука и образование за интелигентен растеж", „Добро управление" и „Програма за развитие на селските райони".
Поканени за участие са представители на всички общини на територията на района за планиране, социално-икономически партньори, териториални структури на
държавната администрация и неправителствени организации, заинтересовани граждани.
Кампанията се финансира по Оперативна програма „Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
zoom_sss


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158