EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нови възможности за ИТ бизнес в Бургас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови възможности за ИТ бизнес в Бургас

mail14:10 | 23.11.2016прегледи 1483 коментарикоментари 0


На 30-ти ноември в Бургас ще се проведе дискусия на тема „Бизнес и ИТ. Нови възможности“, което ще представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и съвременни ИТ решения за бизнеса.

Бизнес събитието се организира от „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и ще събере водещи специалисти, които ще разкрият възможности за инвестиции и управление на бизнес процеси пред мениджъри на различни компании, инвеститори от страната и гр. Бургас, представители на местната власт, браншови камари, бизнес организации и студенти.

„Бизнес и ИТ. Нови възможности“ ще представи лектори от водещи компании от бранша, които ще разкажат за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании. Всеки представител на фирма, който присъства на събитието ще има възможността да зададе лично въпросите си и да получи ценни съвети за решаването на сложни бизнес казуси.

„Бизнес и ИТ. Нови възможности“ ще се проведе в Бургаския свободен университет в две части – от 9:30 и 13:30 часа. Партньори на събитието са "Индустриален и логистичен парк" – Бургас АД, Община Бургас, Бургаски свободен университет, ERP Academy, КРИБ – Бургас, SUTHERLAND, сп. Enterprise, Uchi.bg, Pixelmedia.bg и Smartage.bg.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg