EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Нов шеф на "Мини Марица-изток" ЕАД

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов шеф на "Мини Марица-изток" ЕАД

mail17:20 | 04.02.2011прегледи 5726 коментарикоментари 5


Изпълнителният директор на "Мини Марица-изток" ЕАД - Раднево, Тодор Тодоров е освободен като член на Съвета на директорите на дружеството с решение на Съвета на директорите на "Български енергиен холдинг" ЕАД /БЕХ/, едноличен собственик на капитала на въгледобивната компания. Това съобщи пресцентърът на БЕХ. На мястото на Тодоров е избран инж. Евгений Стойков. С решение на Съвета на директорите на "Мини Марица изток" от 3 февруари Евгени Стойков е избран за изпълнителен директор на дружеството. Двете решения подлежат на вписване в Търговския регистър при Агенцията по вписванията. Евгени Стойков е роден през 1968 година. Завършил е Техническия университет в София, специалност "Топлоенергетика". Специализирал е "Организация и управление на бизнеса" в Стопанската академия "Д. А. Ценов" в Свищов. Работил е в системата на eнергетиката и е бил на ръководни позиции в ТЕЦ "Марица-изток 3", "Енергоремонт Гълъбово" АД, "Брикел" ЕАД, "Видахим" ЕАД, ТЕЦ "Марица-изток 2" ЕАД. В продължение на половин година е ръководител на дирекция "Инвестиции" в "Мини Марица-изток", но през юни 2010 година е освободен поради изтичане на срока за изпитване.

 

 


 
Коментари
 
Колега - 08-02-2011 г. 08:40:56

Едни и същи ги сменят,после как човек да не си мисли,че не са мафия как,и защо Бойко Борисов не ги смени Христозов,Стойков ми те са от един клан, клана на Работодателя-Руси Данев и ДС,хората виждат какво става така ли не се намери един да отиде и да му разкаже на Бойко колко милиона взеха,чрез фирми и прочее,зад тях стои Ковачки,че Брикел на кого е , и после Руската Магия

Колега - 11-02-2011 г. 05:48:45

Да сменят цялата управа на мините,окрадоха всичко което има за крадене,следващия не го виждам,за него не остана, а тази администрация...леле колко хора само,само чистачките в управлението нямат секретарки,недопустимо е!Премиера Борисов нали иска да покаже на всички колко кристално чист е?! Ами да го докаже,нека управляват малко по-честни хора,да не са оперирани от съвест

срам - 23-02-2011 г. 00:30:57

За пореден път се доказа в БГ,че се оправлява нито от ГЕРБ, нито от която и да е дясна партия а от енергийната мафия на другарите! Ма...... Всички в региона знаят , че Евгени Стоийков подписа договорите на Масларова, с която източи енергийните дружества за почивки в нейните хотели! Гнус ме ! Съжалявам , че останах в тази държава!

стар колега - 06-03-2011 г. 09:39:24

Очевидно е ,че ГЕРБ разгражда стария клан на Руси Данев-Йордан Димов-ДС, но със слаби фигури /калем хаирсъзи и параджии/Това са фактите, пред които и Боговете мълчат!!!Тук е нужно местен кадър- минен технолог с мениджърски умения,защото рудниците технологично са объркани и предстоят свлачища . Чуйте и прогледнете от Холдинга и от ГЕРБ -свише докато не е късно,това е енергетика!!!!,а не лаборатория на експериментатори!!!

знаещ - 17-01-2012 г. 17:02:32

Шеметна кариера за сина на бившия директор на Енергоремонт Гълъбово Георги Стойков. През година по няколко поста е прескачал което никак не е случайно дев предвид на това кок е баща му а иначе доколкото го познавам не беше нищо особено . Може да си говорим каквото си искаме но партиината номенклатура си остава на върха като си предава постовете по наследство. С ДВЕ ДУМИ НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ЗА 20Г.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg