EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Нов шеф на Кауфланд България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов шеф на Кауфланд България

mail06:55 | 14.02.2018прегледи 12436 коментарикоментари 0


Иван Чернев заема позицията председател на УС на Kaufland България, считано от 14 февруари 2018 г. Той има дългогодишен опит в Kaufland в Германия и други европейски държави. Досегашният председател на УС Димитър Спасов бе начело на компанията от стъпването й в страната. Компанията благодари за изключителните му отдаденост, той и занапред ще подпомага дейността на Kaufland, пише в официалното съобщение.

За 12 години на българския пазар компанията изгради верига от 58 хипермаркета на територията на 33 града в страната, като се превърна в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика, инфраструктурата по места и повлия положително върху социалното развитие в страната.

Под ръководството на Иван Чернев Kaufland България ще има дългосрочната цел да продължи лидерството си в сектора, като компанията навлиза в активна фаза на модернизация. Като част от нея Kaufland ще продължи да обновява обектите си и да осъвременява продуктовия си асортимент, както и да засилва позитивното въздействие върху общността на национално и регионално ниво. Паралелно с модернизацията, до 2019 г. компанията ще разшири веригата си и с още два хипермаркета у нас – първият във Велико Търново и пети във Варна.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

 

 

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg