EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов бранд безмитни магазини на летище София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов бранд безмитни магазини на летище София

mail15:40 | 14.02.2011прегледи 2785 коментарикоментари 0


През изминалата година през летище София са преминали 3 300 000 пътници и това го прави отлично място за представяне на отбраната селекция от първокласни вина и други стоки, които предлагат магазините на летище София. Това каза днес Красимир Пешев, член на Съвета на директорите на столичното летище, на церемония за обявяване на новия бранд на магазините за безмитни и травъл-ритейл продажби.
Те са на двата терминала на летище София, а посланието, което трите нови бранда носят - Bue Bye Shop, Stop Buy Shop и Spirit of Bulgaria, са, че летището гарантира с името и авторитета си произхода и качеството на предлаганите в магазините над 7000 артикула.
Сред стоките са парфюмерия и козметика, аксесоари, алкохолни напитки, тютюневи изделия, детски играчки, които могат да се купят с лева, евро, щатски долар, швейцарски франк и британка лира, платени с кредитни, дебитни карти или в брой.
Магазините за безмитни и травъл-ритейл продажби са отворени всеки ден от първия до последния полет. Основни доставчици на стоките в магазините на летище София са германската фирма "Хайнеман" и швейцарската "Нюанс".


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg