EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов KFC Drive на Околовръстния път в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов KFC Drive на Околовръстния път в София

mail16:15 | 26.11.2013прегледи 2280 коментарикоментари 0


Нов KFC DRIVE THRU ресторант на Околовръстен път в София отваря врати за почитателите на вкусното пиле на 26 ноември 2013 г. в бензиностанция OMV Бояна. Проектът за този ресторант е осъществен благодарение на доброто сътрудничество между OMV България и Самекс ЕООД, което има за цел по-качественото и ефективно обслужване на клиентите на двете вериги.
KFC DRIVE THRU Бояна ще е първият ресторант на KFC в Европа с нова интерпретация на дизайна на KFC Spirit of Authenticity с естествени материали като дърво и стъкло, с различни типове зони за сядане. Освен услугата DRIVE THRU, ресторантът има и 70 седящи места.
Любителите на вкусната храна ще могат да се насладят на популярното пиле по оригинална рецепта, на хрупкавите пикантни крилца или сочните KFC стрипс в различни комбинации,сандвичи и менюта, сред които най-популярните са 2 Gether Bucket, Бокс Меню, Зингер и Туистър.
Уникалният KFC вкус вече повече от 70 години привлича любителите на вкусната храна. Една от причините за това е знаменателната тайна рецепта на Полковник Сандърс от 11 билки и подправки. Нашето пиле е винаги прясно доставено няколко пъти в седмицата от българския ни доставчик. В ресторантите то се готви от нашите готвачи минути преди да бъде сервирано по специален начин - под налягане, което запазва сочността и аромата на месото.
KFC може да се опише спонтанно точно с две думи: “SO GOOD” и това е новото послание на компанията, който изразява какво прави марката най-обичаната в своята категория.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4149