EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Национална Борса - за BG продукти на едро

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Национална Борса - за BG продукти на едро

mail06:40 | 10.11.2016прегледи 1840 коментарикоментари 0


В интернет пространството отскоро работи нова платформа, която има за цел да подпомогне производителите да реализират бързо и лесно своята продукция, а търговците да откриват необходимите им стоки, като същевременно се ориентират в реалните пазарни цени. Национална Борса ще си сътрудничи с основните вериги и със земеделските стопани, с производителите на хранителни продукти и стоки за бита, както и с всички контрагенти на пазара, за да създаде една работеща зона за търсене и предлагане на едро. Именно „Мисли на едро!“ е и мотото на платформата, на която всеки може да публикува своята обява, както и да потърси стоката, от която се нуждае в съответните количества. Публикуването на обяви ще става както през интернет страницата и заплащане на минимална такса по най-удобния за всеки начин, така и чрез платен SMS – и двата начина са максимално опростени и достъпни за всеки. Приложението от своя страна е оптимизирано както за компютър, така и за телефон.

Създателите на платформата, екип от млади експерти в IT, търговията и агросектора, гледат на своето начинание като на вид социално предприемачество и се надяват, че www.nacionalnaborsa.com бързо ще набере популярност.

„Национална Борса е създадена за българските стоки, за да намерят те своя път до крайния потребител без посредници и излишна административна тежест. Живеем в 21 век и това е съвременният начин за търговия.“, заяви един от създателите на платформата, Кирил Христов. „Страницата е лесна за използване, за да може всеки бързо и лесно да публикува своята обява.“, допълни още той. Екипът на Национална Борса обръща внимание, че сайтът не взима комисионни от сключените сделки, а по-скоро създава поле за изява за българските стоки и производители. Ето защо ако сте производител, дистрибутор, търговец или търсите дадена стока за вашия магазин, хотел или ресторант, побързайте и се регистрирайте напълно безплатно, за да получите достъп до платформата.

NacionalnaBorsa.com ще бъде представена по време на предстоящото тази седмица изложение ИнтерФуд & Дринк в Интер Експо Център в столицата, където можете да ги откриете на щандовете на партньорските организации - Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци и Италианската Търговска Камара.


Тагове: борса, интернет
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4140