EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

НАП продава на търг оръжие

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

НАП продава на търг оръжие

mail14:30 | 10.02.2011прегледи 1451 коментарикоментари 0


НАП-София продава на търг с тайно наддаване огнестрелни и газови оръжия. В списъка на предлаганите вещи са включени както оръжия, предназначени за колекционери, така и употребявани пистолети, револвери, карабини, пушки и пълнители за тях, чиито основни функции могат да бъдат възстановени. Продават се и оръжия, които могат да бъдат използвани само за резервни части. Предлаганите стоки са конфискувани и отнети в полза на държавата от административни и съдебни органи и подлежат на публична продан.
Общата начална тръжна цена на всички вещи е в размер на 9300 лв. Продават се 308 изделия, разделени в четири групи. В групата оръжия, разрешени за колекциониране са включени пистолети Mann, Маузер, Валтер, Зауер, Пинкентон, карабини Манлихер, Щаер, Маузер и други. Сред оръжията, чиито основни функции могат да бъдат възстановени, са пистолети ИЖ78-8, Блоу, Адлер 2003, Магнум, Волтран и др., като повечето от тях са в добро състояние, а други са напълно изправни.
Кандидат-купувачите могат да участват за една или повече групи. Предложенията за участие в търга се представят за всяка група вещи поотделно в срок от 15 до 18 февруари 2011 г. Самият търг ще се проведе на 22 февруари 2010 г. в сградата на НАП София, ул. „Триадица” №2.
За участие в търга се допускат само лица, които притежават актуални разрешения за търговия с огнестрелно оръжие.
За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат до 18 февруари 2011 г. депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg