EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Най-харесваното скоч уиски

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-харесваното скоч уиски

mail19:58 | 15.01.2020прегледи 1243 коментарикоментари 0


За 11-та поредна година британското издание на Drinks International – една от най-реномираните и уважавани медии за напитки, представи класация на най-продаваните и най-харесваните брандове алкохолни питиета и коктейлни миксатори в света.

Методологията за изграждане на класацията е базирана на проучване сред 100-те най-изискани барa в 38 страни от всички континенти. Запитването се осъществява сред собственици, управители и бармани и представя най-продаваните алкохолни напитки в различни категории („best selling”) и най-харесваните брандове („best trending”).

Най-колекционираното уиски в света The Macallan заема челно място в класацията „Най-харесван бранд скоч уиски“, както и трета позиция в категорията „Най-продавано скоч уиски“. Това признание показва, че световната тенденция в изисканите барове е вече с фокус върху сингъл малц скоч уискито.

У нас дистрибутор на марката е Кока-Кола ХБК България, а в края на миналата година една от 600-те бутилки от най-старото уиски, пускано на пазара от шотландския бранд - The Macallan Genesis Decanter, беше продадена на търг за впечатляващата сума от 120 000 лв.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg