EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Най-старата уиски дестилерия гостува в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-старата уиски дестилерия гостува в София

mail17:45 | 27.09.2012прегледи 1116 коментарикоментари 0


Най-старата лицензирана уиски дестилерия в света – Kilbeggan, ще представи част от шедьоврите си в София по време на първия уиски фестивал в България - Whiskey Fest Sofia 2012. Специално за фестивала от 4 до 6 октомври в страната пристигат световно уважавани уиски-експерти, които ще презентират блендове и марки. По време на фестивала във Военния Клуб ще бъдат разкрити дълбоко пазени уиски тайни. Истинските почитатели на уиски напитките ще имат възможност да дегустират над 30 различни вкуса, произведени в Ирландия, Шотландия, САЩ и дори Япония.
Легендарният експерт Джон Кешмън ще води майсторските класове за ценители “Различната история за Ирландия от най-старата дестилерия в света“. Звезди на Whiskey Fest Sofia 2012 са утвърдени световни имена в уиски индустрията като Робърт Хикс, Гордън Моушън, Дарил Халдан, Уейн Колинс. Всеки от тях ще се срещне с уиски ценители по време на трите фестивални дни. Гост лекторите ще предложат на желаещите възможността да се докоснат до широка гама вкусове от специални марки, донесени директно от легендарните дестилерии. Световните уиски посланици ще споделят и съвети за отговорна консумация, както и най-подходящи съчетания на уиски с храна.
Основана през 1757 г., ирландската дестилерия Kilbeggan ще дебютира пред отбрана аудитория с елегантното ирландско уиски Kilbeggan и лимитираната серия Kilbeggan Irish Whiskey 18YО.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161