EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Най-добрите ресторанти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-добрите ресторанти

mail13:02 | 07.12.2021прегледи 1531 коментарикоментари 0


Ресторант Burrata Italiana е най-добрият новооткрит ресторант за 2021 г. 

Burrata Italiana е новият италиански ресторант, открит от създателите на Happy Bar & Grill. Менюто предлага най-доброто от италианската кухня, както и модерна европейска класика.

Burrata Italiana ще те пренесе в Италия с ухание на гореща пица, домашна паста, традиционни италиански специалитети, на които да се насладиш с чаша селектирано италианско вино и неповторима гледка.

Burtata Italiana запълва една почти празна ниша в ресторантьорска сцена – тази на автентичният, но модерен градски италиански ресторант, типичен за места като Милано, Ню Йорк или остров Капри.

Верига ресторанти Happy Bar &Grill е най-добрата верига ресторанти за 2021 г. Happy Bar&Grill е най-обичаната марка в сферата на ресторантьорството в България. Мисията на веригата е да внесе радост и усмивка в забързаното ежедневие на клиентите си, като им предлага вкусна и здравословна храна, приготвена и поднесена с внимание, бърз и качествен сервиз в неангажираща, приятна обстановка.

Happy Bar&Grill е верига от ежедневни ресторанти в България, Барселона и Лондон.

Благодарение на изключително доброто качество на храната и високия стандарт на обслужване, в България марката Happy Bar & Grill е най-силната в класа си, а също и най-многобройната. Заведенията на веригата са разположени на най-централните места в големите градове, по магистралите и главните пътища на страната. Освен бранда Happy, компанията-собственик основава и развива редица други марки.

Перфектният вкус към храната и изящния вкус към живота. Капитан Кук предлага единствено и само пресни риби, най-висок клас телешко от породите Уай Гю и Кобе и специалитети с прецизно подбрани продукти.

Верига ресторанти Captain Cook е най-добрата верига ресторанти Premium class за 2021 г.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1008