EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Най-големият мол Paradise Centеr отваря врати

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-големият мол Paradise Centеr отваря врати

mail07:05 | 26.03.2013прегледи 2473 коментарикоментари 0


В четвъртът, 28 март в 11 часа, ще бъде открит най-големият търговски център у нас Paradise Centеr - София. Това е най-мащабният проект в България със 190 000 кв.м. разгърната застроена площ и 80 000 кв. м. търговски площи, от които вече са отдадени под наем вече над 80%. Освен с внушителните си размери, Paradise Centre се отличава и с архитектурата и дизайна си, които са без аналог в Европа.
Дизайнът на Paradise Centre е дело на английското архитектурно студио RTKL. Основната идея в концепцията е синергията между човека и природата, която е въплътена, както в логото на проекта, така и във всеки един детайл от сградата. Затова в Paradise Centеr са обособени четири интериорни зони – булевард, каньон, тераса и градина, които ще се открояват с различна концепция и стил.
Първата зона, Булевардът - ще е истинска търговска улица, с тротоар, дървета,модни магазини от висок и средно висок клас, банки, аптеки, магазини за бижута и подаръци. Каньонът и Терасата са други две зони в Paradise Centеr центъра, които са с провокативен дизайн и са емблематични за интериора на мола.
В сърцето на проекта е естествената Градина - сред дневна светлина два водопада и езеро с мост ще са разположени в централния атриум.
zoom_sss„Paradise Centеr е разположен на три основни пътни артерии: бул. „Черни връх, ул. „Сребърна“ и бул. „Тодор Каблешков“.
Удължаването на метролиния М2 предвижда метростанция „Парадайс“ с директен вход към -1 ниво на търговският център.“, коментира Марин Караколев, говорител търговския център.
Всички големи международни вериги, представени у нас, откриват свой обект в Paradise Centеr, като с него ще предложат своите най-нови концепции за България и региона. Така молът ще предложи уникална комбинация от модни магазини и много забавления за цялото семейство, сред които басейн с олимпийски размери, Playground с най-голямата боулинг зала у нас, 14 кино салона, ново поколение зала за катерене и много различни и нови формати ресторанти и кафенета. В зависимост от готовността на наемателите и сезонността на предлаганите от тях услуги, част от търговските обекти ще бъдат открити след 28 март. Сред тях са увеселителния парк на покрива и кафетата и ресторантите, които ще бъдат разположени на терасите.

zoom_sss
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg