EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Над 400 свободни позиции от различни сектори

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Над 400 свободни позиции от различни сектори

mail12:00 | 13.04.2011прегледи 1372 коментарикоментари 0


Възможност за кариерен старт или промяна на професионалното развитие, за подобни варианти Мен пауър България предлага експертна помощ.  Компанията отваря офисите си за всички, които търсят друго бъдеще в професиите, като за целта те могат да посетят офисите на компанията на 16 април 2011 г., събота, от 10:00 до 16:00 часа. Компанията организира Ден на отворените врати в София на адрес бул. Ситняково 39A, в Пловдив на бул. България 4, във Варна на ул. Радко Димитриев 7 и в Бургас на бул. Христо Ботев 81. Експертите ще проведат свободни дискусии за пазара на труда в България и различните кариерни възможности, които предлага той.
Чрез интерактивни интервюта и кариерно консултиране служителите ще предложат на кандидатите различни свободни работни позиции в някои от най-горещите сектори в момента. Компанията ще обсъди с тях над 200 отворени позиции в няколко международни центрове за обслужване на клиенти, 20 позиции за счетоводители - в това чисто и без опит, близо 100 отворени технически и инженерни позиции, както и много възможности и постоянен набор на неквалифициран персонал за сектора на бързооборотните стоки.
В допълнение, посетителите биха могли да се възползват от практическите съвети на консултантите от Менпауър България за това как да подготвят своята автобиография и мотивационно писмо, за да спечелят интервюто за работа, както и как да впечатлят своя бъдещ работодател по време на самото интервю.

ManpowerGroup® (NYSE: MAN) е  световен лидер при новаторските решения, свързани с човешкия капитал.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg