EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Наградите Банкер на годината

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Наградите Банкер на годината

mail07:10 | 07.12.2023прегледи 1090 коментарикоментари 0


Петима ръководители на банки у нас бяха отличени с приза "Банкер на годината" на вестник "Банкеръ" на официална церемония в бална зала "Опера" на "Астория Гранд Хотел" в София. Наградите се връчват тази вечер за 30-и юбилеен път на висши мениджъри в сектора, постигнали най-забележителни резултати през годината.

Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк", получи приза за усилията й да привлече младите българи в рамките на специализираната програма "ЕSG Academy". Отличието й беше връчено от вицепрезидента на България Илияна Йотова.

"Банкер на годината" е и Питър Рубен, кънтри мениджър на "KBC Груп" в България, председател на УС и главен изпълнителен директор на ОББ - за стабилен растеж на ръководената от него банка по време на консолидация. Наградата връчи зам.-министърът на икономиката и индустрията Ивайло Шотев.

За постигнатата добра възвращаемост на собствения капитал и ръст на активите беше отличен председателят на УС на "Ти Би Ай Банк" Валентин Гълъбов. Той получи наградата от министъра на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков.

Димитър Шумаров, изпълнителен директор, главен финансов директор и член на УС на "Пощенска банка" е отличен с приза за постигнатата висока устойчивост в сегашната сложна макроикономическа среда. Наградата му беше връчена от Илия Джагаров, син на дългогодишната главна редакторка и основателка на в. "Банкеръ" Бистра Георгиева.

За бързото намиране на оптимални решения в дигитализацията и трансформацията на банковата дейност, "Банкер на годината" стана Румяна Тодорова, изпълнителен директор и член на УС на "Прокредит Банк". Тя получи приза от директора "Корпоративни продажби" на "Виваком България" Никола Гечев.

снимка:в. Банкерь


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg