EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

На Терминал 2 - платено пушене

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

На Терминал 2 - платено пушене

mail15:41 | 30.08.2012прегледи 718 коментарикоментари 0


Ако сте пушач и не искате да се лишите от удоволствието да изпушите цигара преди полет, вече можете да направите това и на Терминал 2 на столичния аеропорт, в спокойна и комфортна обстановка.До сега на Летище София имаше салон за пушачи само на Терминал 1 след гранична проверка, а на Терминал 2, където е основният пътникопоток, нямаше обособено помещение, съобщава летището.
От 29.08.2012 г. (сряда) и на новия терминал има салон за пушачи. Той е част от салона за гости „Преслав”. Достъпен е за всички пътници, които притежават клубни карти, закупят покани за посещение от гишето за продажба на самолетни билети, или в самия салон. Може да се използва от пасажери с намалена подвижност, тъй като предлага самостоятелен санитарен възел и е в близост до ескалатор и асансьор. Вентилационната система е с капацитет за обслужване на 52 души.
Заплащането е в брой (лева, евро) или чрез карти: MasterCard, Visa Electron, Maestro, JCBCards, Diners Club International.
Единичната цена за посещение в салон „Преслав” е 14.40 Euro (28,16 лв.) за престой до 3 часа.
Цената включва всички услуги, предлагани в салона: бизнес център с факс, принтер, ксерокс, компютър, интернет; телевизия, българска и чуждестранна преса; богат асортимент алкохолни и безалкохолни напитки, кафе и чай, закуски, сандвичи, снаксове; дегустация на избрани български вина.
Работното време на салон за гости „Преслав” е съобразено с разписанието на полетите на Летище София – всеки ден, от първи до последен полет на Терминал 2.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg