EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

МС създава две междуведомствени групи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

МС създава две междуведомствени групи

mail13:31 | 26.03.2013прегледи 643 коментарикоментари 0


Служебният премиер на страната създава две междуведомствени работни групи, съобщи МС.
Целта на първата работна група е подготовка на цялостен подход към програмите за енергийна ефективност за програмния период 2014-2020 г. Председател ще бъде вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Екатерина Захариева. В състава на работната група ще бъдат включени и министрите Илияна Цанова, Асен Василев и Юлиян Попов, заместник-министрите към четири министерства и главен експерт в Дирекция “Програмиране на средствата от ЕС” към Министерския съвет.
Втората междуведомствена работна група ще създаде правила за публичност и управление на риска, свързан с управлението на паричните потоци на държавните предприятия и държавните дружества. Целта е да се приемат универсални указания на Мининистерския съвет, които да бъдат спазвани от всички министри и всички държавни предприятия и държавни дружества.
В състава на втората работна група влизат всички министри от служебния кабинет, чиито ресори са свързани с управлението на държавни предприятия, както и министърът на финансите Калин Христов. Председател на работната група е премиерът Марин Райков.

 

 

 

 

 

 


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg