EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мисия на ЕК заради съобщенията

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мисия на ЕК заради съобщенията

mail10:15 | 06.02.2013прегледи 373 коментарикоментари 0


Днес редовна мисия на представителите на Генерална дирекция „Съобщителни мрежи, съдържание и технологии” на Европейската комисия (ЕК) ще оцени развитието на пазара на електронни съобщения в България през 2012 г., във връзка с подготовката на годишния доклад в тази област.

Представителите на ЕК ще имат срещи с предприятията, предоставящи електронни съобщителни услуги, асоциациите и сдруженията от сектора на електронните съобщения, Комисията за регулиране на съобщенията и Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Акцентите в тези обсъждания ще бъдат прилагането на ревизираната регулаторна рамка 2009 на Европейската общност в областта на електронните съобщения в националното законодателство; развитието на широколентовия достъп; пазара на мобилни и фиксирани услуги. Участниците в срещата ще дискутират още защитата на интересите на крайните потребители; универсалната услуга – влияние и промени; спазване на принципа на неутралност на мрежата; преносимостта на номерата; единния европейски номер за спешни повиквания 112; услугите със социална значимост, достъпни чрез номерата от обхват 116; защитата на данните на потребителите и конфиденциалността на съобщенията; управлението на радиочестотния спектър; регламента за роуминга.
Информацията, получена по време на срещите с всички участници на пазара, ще бъде използвана в редовния доклад за напредъка в развитието на пазара на електронни съобщения в Европейския съюз./МТИТС
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4191