EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министър Трайков спасил красавица от удавяне

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министър Трайков спасил красавица от удавяне

mail09:50 | 22.07.2011прегледи 1402 коментарикоментари 0


Само година и половина след като се ожени, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков е решил да сложи край на брака си с Любов Куюмджиева, съобщава в.”Супер 19” . Засега се смята, че причината за развода не е друга жена, но в икономическото министерство се говори, че той неочаквано се влюбил в красавица на име Милена Маркова.
Повод за твърденията станал инцидент по време на тийм билдинг  на министерството в Кресненското дефиле. Докато карала лодка в речния бързей, Милена се обръща. Без да чака нито миг, Трайчо се хвъля в хладните води и я спасява, извлича я на брега, прави й задължителното в такива случаи дишане уста в уста. После я взел на ръце и я качил в служебния си полуджип “Марцедес”,  откарал я лично в най-близката болница, като стоял до нея по време на манипулациите. В крайна сметка Милена се разминала с изкълчване на ръката.
В момента тя е началник отдел "Координация" в енергийното министерство, а преди това е била главен експерт “Връзки с обществеността и протокол”. При предишния кабинет по данни пак на вестника била член на Надзорния съвет на ЧЕЗ “Електро България” АД, на Съвета на директорите на "Медицинска техника" АД и на Съвета на директорите на "Металургпроект" ЕАД. Завършила е УНСС.
 


Тагове: Трайков, живот
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg