EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министър Дончев в Бургас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министър Дончев в Бургас

mail09:30 | 07.05.2012прегледи 380 коментарикоментари 0


Днес министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев е на работно посещение в Бургас по покана на кмета на града Димитър Николов. Повод за гостуването му е денят на Европа 9 май и поредицата от събития, инициирани от Община Бургас по случай празника. На събитията ще присъстват и заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и ръководителят на Управляващия орган на ОП "Регионално развитие" Деница Николова.
В рамките на своето посещение министър Дончев ще изнесе лекция пред студенти в Бургаския свободен университет на тема „Предизвикателствата пред България за следващия програмен период 2014-2020 г.“. Събитието е публично и ще се състои от 10:00 до 12:00 ч. в зала 208 на университета.
По-късно министърът ще участва в поредица работни срещи с представители на местната власт, последвани от кратък брифинг за медиите. Пресконференцията ще се състои от 14:00ч. в сградата на община Бургас.
Програмата на министър Дончев предвижда още и участие в публична дискусия, посветена на следващия програмен период и възможностите за бизнеса и общините. На събитието се поканени представители на местната и общинските власти, бизнес средите, неправителствения сектор, граждани и медии. Дискусията ще се проведе в КЦ „Морско казино“ с начален час 15:00ч.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg