EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министър Дончев в Благоевград, Дупница и Сопот

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министър Дончев в Благоевград, Дупница и Сопот

mail14:30 | 09.04.2012прегледи 590 коментарикоментари 0


От днес министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев започва обиколка в три български града, съобщи пресцентърът на ведомството. Днес той ще посети Благоевград. В Правно-историческия факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски" е предвидена публична лекция на тема „Предизвикателствата пред България за следващия програмен период 2014-2020 г." Събитието е отворено за посетители.
По-късно същия ден министърът ще отпътува към Дупница за работна среща с кмета на общината Методи Чимев във връзка с общинския проект за изграждане на социални жилища. В посещението ще участват още ръководителят на Управляващия орган на ОП „Регионално развитие" г-жа Деница Николова и представители на Министерството на труда и социалната политика.
Утре по покана на председателя на Общински съвет - Сопот, министър Дончев и заместник-министърът на околната среда и водите Ивелина Василева ще участват в извънредно открито заседание на Общинския съвет. Основна тема на сесията ще бъде обсъждането на проекта за изграждане на пречиствателна станция за отпадни води, финансиран по ОП „Околна среда".
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161