EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министър Добрев в Москва

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министър Добрев в Москва

mail15:30 | 26.03.2012прегледи 453 коментарикоментари 0


Министър-председателят Бойко Борисов проведе днес телефонен разговор с премиера на Руската федерация Владимир Путин, съобщиха от правителствената пресслужба. Двамата обсъдиха икономическите и политически отношения между двете държави.
В удобно за него време, Бойко Борисов ще информира българския президент Росен Плевнелиев и депутатите от Народното събрание за резултатите от разговора.
Двамата са се договорили за това българският министър на енергетиката скоро да посети Москва, за да бъдат обсъдени съвместни проекти, предаде РИА Новости, позовавайки се на говорителя на руското правителство Дмитрий Песков.
Песков посочи, че премиерите са обсъдили актуални въпроси от двустранното търговско-икономически сътрудничество. „Подробно обсъдиха двустранните, както и международните проекти в сферата на енергетиката. Путин и Борисов се разбраха за това, че министърът на енергетиката на България скоро ще посети Москва, за да осъществи контакти с руските партньори и детайлно да бъдат обсъдени всички актуални въпроси”, отбелязва говорителят на руското правителство.
 


Тагове: Борисов, Путин
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165