EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

МЕТРО подкрепя малките магазинчета

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

МЕТРО подкрепя малките магазинчета

mail11:08 | 26.11.2020прегледи 937 коментарикоментари 0


След основаването през лятото на платформата „Преоткрий България“ в подкрепа на ХоРеКа бранша, Метро България стартира  инициативата „До теб. За Коледа“, насочена към подкрепа на търговците на дребно. Кампанията е комбинация от стъпки и комуникация, целящи да насочат вниманието към малките магазини в празничния шопинг. В този важен, но и труден за потребителите момент, пазаруването може да се превърне в кауза за подкрепа на цял един бранш, както сподели Диана Бонева, Директор Снабдяване и Член на Борда на директорите в МЕТРО България:

               „Тази Коледа ще бъде различна поради много причини. Настъпилата криза промени живота и приоритетите на голяма част от хората. Много бизнеси са изправени пред сериозни предизвикателства за съществуването си. За да вдъхнем надежда на собствениците на малък бизнес, дадохме началото на „До теб. За Коледа“. Призоваваме българите за коледния си пазар да обърнат поглед към магазина близо до техния дом и по този начин да донесат повече усмивки и сбъднати желания.“

Целта на „До теб. За Коледа“ е да превърне малките магазини в предпочитани места за празничния пазар. Това спестява време, но и подпомага малките търговци в тежките условия. От МЕТРО са категорични, че собственият бизнес има своето важно място в икономиката на страната ни и заслужава подкрепа от страна на всички нас повече от всякога.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4157